top of page
Samtalekort i samarbejde med Visit Lolland-Falster

Samtalekort

En hjælp til flere nysgerrige samtaler

Vi producerer samtalekort der hjælper os til at lægge

telefonerne væk, se hinanden i øjnene og tale (og lytte!) sammen om noget væsentligt.

Hospice Forum Danmark

IMG_9384_edited.jpg

Samtalekort på vej til landets hospicer

I samarbejde med Hospice Forum Danmark og Svanevig Hospice, har vi i Forlaget Højlund udviklet samtalekort, der lægger op til nysgerrige samtaler om livet og døden. Kortene er udviklet, så de kan bruges af både patienter, pårørende, frivillige, professionelle - ja, faktisk er de tænkt til at kunne bruges af alle, der vil den nysgerrige samtale med andre.

Guldborgsund
Kommune

I 2021 har vi udviklet og produceret samtalekort til at styrke den demokratiske dannelse i Guldborgsund Kommune.

Et levende lokalt demokrati kræver, at vi deltager i det. Det gør vi blandt andet, når vi stemmer til et kommunalvalg. Eller når vi taler om vores demokrati og reflekterer over, hvordan hverdagen fungerer. Netop dette hjælper dette sæt samtalekort, da man via de 48 kort med spørgsmål og fakta kan tale om og blive klogere på det kommunale demokrati. 

Demokrati samtalekort - png.png

Visit Lolland-Falster

Samtalekort til tursiter

I samarbejde med Visit Lolland-Falster udviklede vi i sommeren 2020 samt 2021 samtalekort, der giver spørgsmål og guider til gode samtaler om feriens oplevelser og destinationen.

 
Samtalekortene blev en integreret del af kampagnen "Tæt på".

Visit LF kasse.png
IMG_6042.HEIC

Guldborgsund
Kommune

I 2020 har vi udviklet og produceret dannelseskort til skoler og dagtilbud samt andre pædagogiske institutioner i Guldborgsund Kommune. Kortene er tilgængelige for alt pædagogisk personale, og der er allerede gode erfaringer med brugen af dem.

Kunne du bruge samtalekort?

Vi producerer hellere end gerne kort til dig og din virksomhed

Vi har udviklet et forholdsvis simpelt men utroligt brugbart produkt. Vores samtalekort hjælper til at starte gode nysgerrige samtaler, der gør deltagerne klogere på et tema samtidig med, at de bliver klogere på sig selv og hinanden. 


Hvornår har du fx sidst talt om et spørgsmål som fx “Hvad er det sjoveste, der er sket i dag?” eller “Hvad er godt ved at kede sig?”. Når man drikker en fredagsøl på den lokale bar, kører en tur eller sidder og nyder et måltid mad med familien, har man gode forudsætninger for at have gode samtaler. Med samtalekort får I den perfekte anledning til at lægge telefonen væk, se hinanden i øjnene og tale sammen, om noget væsentligt og i det hele taget være nysgerrige på, hvad end der dukker op i samtalerne med hinanden. Pludselig bliver samtalerne dybere, mere nærværende og ofte også langt sjovere.

Kontakt

Anna Højlund Larsen

Tlf: 61461174

Mail: anna@hojlundlarsen.dk

bottom of page