top of page

Teamet bag

Vi er en vaskeægte familievirksomhed, der består af far og datter. Vi er stolte af at Forlaget Højlund er kommet så langt som det er, og at vi gør det sammen.
Læs mere om os her!

Michael.foto.sorthvid.jpg

Michael Højlund Larsen

Grundlægger og ejer

Michael Højlund Larsen er uddannet civilingeniør og master i vejledning. Michael er kendt som en inspirerende forfatter, foredragsholder, underviser og konsulent, der gør den praktiske filosofi anvendelig og tilgængelig. Det gælder børn og unge i dagtilbud, skoler, efterskoler og højskoler, og det gælder voksne på arbejdspladser, i foreninger og på hospice m.v. Praktisk filosofi handler om menneskers dannelse, og det er relevant i hele livet.

Anna.jpg

Anna Højlund Larsen

Projektleder

Anna Højlund Larsen er uddannet projektleder fra Danmarks Medie- og Journalist Højskole. Anna har arbejdet med digital kommunikation og tv-produktion i flere forskellige virksomheder. Derudover er Anna forfatter til rejsedagbogen I WAS HERE samt e-bogen HVAD ER EN GOD JUL?

Anna sætter en dyd i at integrere praktisk filosofi i arbejdet med kommunikation både online og offline.

IMG_0851.HEIC

Nuka

Motivationskonsulent

Nuka er en meget betydningsfuld kollega. Vi har endnu ikke oplevet, at hun er kommet sur på arbejde, og hun formår at huske alle på at tage de nødvendige småpauser i løbet af arbejdsdagen. Hun motiverer ligeledes til en særdeles aktiv og uforudsigelig arbejdsdag.

bottom of page